Bu forum çerez kullanır
Bu forum, kayıtlıysanız oturum açma bilgilerinizi ve değilseniz son ziyaretinizi saklamak için tanımlama bilgilerini kullanır. Çerezler, bilgisayarınızda depolanan küçük metin dokümanlardır; Bu forum tarafından oluşturulan çerezler yalnızca bu web sitesinde kullanılabilir ve güvenlik riski oluşturmaz. Bu forumdaki tanımlama bilgileri ayrıca okuduğunuz belirli konuları ve bunları en son ne zaman okuduğunuzu da izler. Lütfen bu çerezleri kabul edip etmediğinizi onaylayın.

Bu sorunun tekrar sorulmasını önlemek için, seçeneğinize bakılmaksızın tarayıcınızda bir çerez saklanacaktır. Altbilgideki bağlantıyı kullanarak istediğiniz zaman çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sanırım yardıma ihtiyacım var...
Rahatsızlık gibi bir durum yok.İstediğiniz soruyu sorabilirsiniz. Üstte verdiğiniz işlemcileri önermedim. Öğünkü vereceğiniz paraya değer bir performans atışı olmayacaktır. C2D işlemci almadıkça verilen paraya göre getiri sağlamaz. Evet hızlanma olur ama verdiğiniz paraya değmez.

Kullanabildiğiniz yere kadar sistemi kullanın. Yetmediği zaman intel yada amd tabanlı güncel bir sistem kurarsınız.

İşlemci pastaları (termal macun) belirli bir süre sonra tam perfomans verirler. Yalnız bu söylediğim gümüş alaşımlılar için geçerli. Sizin aldığınız sanırım küçük cam şişede beyaz olanlardan. Ben uzun bir süre önce almıştım ve yıllardır kullanıyorum. Gümüş pastalara göre performans düşüktür ama ucuz ve iş görüyor olması bence yeterli.

Söylediğim beyaz pastalar çok yüksek sıcaklıklarda çalışabilir. Ama sıcaklık yükseldikçe kuruması hızlanır. İlk sürdüğünüzde çok az sürdüyseniz çabuk kurumasının nedeni bu olabilir.
Sizi rahatsız eden konuşma, küfür veya forum kurallarına aykırı olan mesajları, avatar'ın altında bulunan  [Resim: report.gif] butonuna basarak bizleri bilgilendirebilirsiniz.

Bu Konudaki Yorumlar
Sanırım yardıma ihtiyacım var... - Yazar: evo87 - 09-07-2009, 00:17
Sanırım yardıma ihtiyacım var... - Yazar: csniper - 09-07-2009, 08:53
Sanırım yardıma ihtiyacım var... - Yazar: csniper - 09-07-2009, 20:59
Sanırım yardıma ihtiyacım var... - Yazar: csniper - 09-07-2009, 23:33

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi