Yorumları: 26
Konuları: 8
Teşekkür Puanı:
0
ben bi data cablosu aldım 6600 telefonumu bilgisayara bağlıcam usb tarafını bilg. e taktım bilg tanımadı driver i gerekiormuş aldığım kablonun markası şu galiba arkadaşlar 1 ay oldu alalı kullanamıom LÜTFEN AMA LÜTFEN şu işi bilen bi arkadaş :davids9075@hotmail.com adresini eklesin arkadaşlar ağlamak üzerey,m hatta ağlıyorum
Yorumları: 1,865
Konuları: 386
Teşekkür Puanı:
0
Driversguide dan sürücü indirebilmek için login olmanız gerekiyor.
username : drivers
password : all ile giriş yapabilirsiniz.
Teşekkür Puanı:
0
ya tmm abi bilgileriniz çok yardımcı oluyo şimdi ben onu indirdim ama bilgisayar a o driver i nasıl yüklücem orda sarı işaretli soru işaretine tıklıom yine aryı yine driver ibulamıo
Teşekkür Puanı:
0
abi eğer şu işi bana doru dürüst yaptırın helal olsun dicem herkes uraşıo yapamıoyalar yada anlayan yoq dediiğiniz yerden driver i indir dim ama yükleyemiyorum yardım edin aygıt yöneticisin den sarı renkli soru işaretini tıklıyorum yine bulamıo driver i
Teşekkür Puanı:
0
ya buldum driver i da yükledim ama bilg. dahala görmüyo telefonu bu arada pc suite de war
Teşekkür Puanı:
0
ya sonunda kafayı yicem şimdi de telefonla bilgisayarı bağladım altta mrouter diye bişi çıktı com5 de bağlanıyor diyo 1 saat ten beri bağlanamadı niye yardım edin
Yorumları: 690
Konuları: 114
Teşekkür Puanı:
0
Data kablosu uymuyor ... Değiştirmeni öneririm...
![[Resim: reputation_pos.gif]](http://www.donanimmerkezi.com/images/reputation/reputation_pos.gif)
Sizi rahatsız eden konuşma, küfür veya forum kurallarına aykırı olan mesajları, avatar'ın altında bulunan
![[Resim: report.gif]](http://www.donanimmerkezi.com/images/buttons/report.gif)
butonuna basarak bizleri bilgilendirebilirsiniz.
Destek için