Bu forum çerez kullanır
Bu forum, kayıtlıysanız oturum açma bilgilerinizi ve değilseniz son ziyaretinizi saklamak için tanımlama bilgilerini kullanır. Çerezler, bilgisayarınızda depolanan küçük metin dokümanlardır; Bu forum tarafından oluşturulan çerezler yalnızca bu web sitesinde kullanılabilir ve güvenlik riski oluşturmaz. Bu forumdaki tanımlama bilgileri ayrıca okuduğunuz belirli konuları ve bunları en son ne zaman okuduğunuzu da izler. Lütfen bu çerezleri kabul edip etmediğinizi onaylayın.

Bu sorunun tekrar sorulmasını önlemek için, seçeneğinize bakılmaksızın tarayıcınızda bir çerez saklanacaktır. Altbilgideki bağlantıyı kullanarak istediğiniz zaman çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bildiğiniz bir yer var mı kolye yapan?
Ekteki resimin kolyesini yaptırmak istiyorum, bildiğiniz bir yer var mı metal kolye yapan?
[SIGPIC][/SIGPIC]
Bul
gaziantep de var ama sana uyar mı emin deilim yani sen şekil ve tarz nasıl olsun anlatıosun adamlar yapıp verio direk! biraz uzun sürsede çk güzel yapıolar
Bul
Lazer CNC ile paslanmaz çelikten yaptırabilirsin Tongue
[Resim: 10901619km4.gif]
"The difficult we do right away. The impossible takes slightly longer."
JK749 - MyBrute
Bul
mehmettev yazdı:Lazer CNC ile paslanmaz çelikten yaptırabilirsin Tongue

mesela?
[SIGPIC][/SIGPIC]
Bul
amcam yapıyo ama izmitte karamürselde dövme falanda yapıyo uyarsa git
Bul
ben izmit darıcada yaşıyorum, yerin adresini özel mesaj olarak atarsanız sevinirim, bir de ücretle ilgili bir bilginiz var mı acaba?
[SIGPIC][/SIGPIC]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Lotus altın kolye sabirtasi 0 620 07-05-2024, 16:05
Son Yorum: sabirtasi
  En İyi Web Sitesi Yapan Firmalar sabirtasi 0 538 21-04-2023, 22:10
  Anahtar Teslim Tadilat Yapan Dekorasyon Firmaları sabirtasi 0 592 22-01-2023, 23:22
  Arıtma Tesisi Yapan En iyi Firmalar sabirtasi 0 936 26-11-2022, 16:26
  Maddi Yardım Yapan Dernekler ve Kurumlar bebekorgucom 0 1,200 15-03-2022, 21:40
Son Yorum: bebekorgucom
  Lol rp satışı yapan siteler sabirtasi 0 1,324 21-12-2021, 21:45
  İstanbul'da Lokma Tatlısı Yapan Firmalar lokma arabasý 0 1,175 08-05-2020, 07:11
Son Yorum: lokma arabasý

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi