Bu forum çerez kullanır
Bu forum, kayıtlıysanız oturum açma bilgilerinizi ve değilseniz son ziyaretinizi saklamak için tanımlama bilgilerini kullanır. Çerezler, bilgisayarınızda depolanan küçük metin dokümanlardır; Bu forum tarafından oluşturulan çerezler yalnızca bu web sitesinde kullanılabilir ve güvenlik riski oluşturmaz. Bu forumdaki tanımlama bilgileri ayrıca okuduğunuz belirli konuları ve bunları en son ne zaman okuduğunuzu da izler. Lütfen bu çerezleri kabul edip etmediğinizi onaylayın.

Bu sorunun tekrar sorulmasını önlemek için, seçeneğinize bakılmaksızın tarayıcınızda bir çerez saklanacaktır. Altbilgideki bağlantıyı kullanarak istediğiniz zaman çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sndvol32.exe ne demektir?
teşekkür ederim iiki sizler varsınız Big Grin
Bul
arkadaşlar harikasınız.çok teşekkür ederim.büyük bir sıkıntıdan kurtardınız beni.hepiniz allaha emanet olun
Bul
Tebrikler mehmetev bi cevapla 50 sorunu çözdün Big Grin
Bul
mehmettev eline sağlık kardeş problemim vardı hallettim
Bul
tşk ederim kardeşim eline koluna sağlık
Bul
Merhaba Arkladaşlar Benimde şöyle Bir Sorunum Var.bilgisayarimda Kayitli Müziklerin Veya Filmlerin Seslerini Duyabiliyorum Ama Internet üzerindeki Klip şarki Vb. şeylrin Seslerin Duyamiyorum.ama Sadece Windows Media Player Uzantili Sesleri Veriyor.yardimci Olursaniz Sevinirim.
Bul
"k-lite codec pack" i denediniz mi?
[Resim: 10901619km4.gif]
"The difficult we do right away. The impossible takes slightly longer."
JK749 - MyBrute
Bul
Sanirim Sorun Codec Değil.
Bul
Ee Yokmu Bu Sorunla Ilgili Yardim
Bul
sağolasın kardaşım allah razı olsun oldu sonunda
Bul
Allah razı olsun kardeş
Bul
allah razı olsun kardes.ellerine saglık.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi