Yorumları: 14
Konuları: 3
Teşekkür Puanı:
0
arkadaşlar önceden bilgisayarımın uyku tusuna bastığımda kasadan ses kesilip bekleme konumuna geçiyordu ama şimdi kasa hala aktif durumda bekleme konumunda bekliyor yani hala çalısır pozisyonda beklemede yardımcı olursanız sevinirm bu durumu çözmem lazım arkadaşlar
Yorumları: 669
Konuları: 97
Teşekkür Puanı:
0
Bence Denetim masandan güç ayarları bölümünü kontrol et
Teşekkür Puanı:
0
yaw kardeşim ben derdime çare arıyan bi vatandaşım bura yorum için degil paylaşım için açılmıs bi bolüm git yorumunu başka bolümde yap bilmiyosan bilmiyorum de ya sabır
Teşekkür Puanı:
0
cevabım mehmettev e hatalat olmasın
Teşekkür Puanı:
0
kardeş önceden uyku durumundayken kasa tamamen susuyodu kapanmış gibi oluyodu mausu flan hareket ettirince oturum acılıyodu tekrar ben sık sık kullanıyodum bilgisayarı kapatıcama uyutuyodum hem hızlı açılıyodu işime geliyodu ama onun ayarını kaçırdım format attıktan sona şimdi öle değil kasa sesli bi şekilde uyku durumunda anlatmak istedigim nokta bu
Yorumları: 1,827
Konuları: 44
Teşekkür Puanı:
0
Anladım.Öyle bir özellik asus anakartlarda vardı bildiğim kadarıyla.Fanlar da dahil herşeyi susturabiliyordu.Zaten susması gereken şey hard disk ve fanlar bence.Ancak kendi programıyla oluyor sadece.Eğer asus anakartsa yapılabilir.Daha fazlasını bilemiyorum şimdilik...
Teşekkür Puanı:
0
ewet anakartım asusp4p800-x ben ona bi ayar ççekmiştim unuttum sonra casperdan cıkalı 1 yıl oldu takip ediyorum piyasayı içinde olmayınca unutuyor insan bi bulsam çok iyi oluyor. sağol