Bu forum çerez kullanır
Bu forum, kayıtlıysanız oturum açma bilgilerinizi ve değilseniz son ziyaretinizi saklamak için tanımlama bilgilerini kullanır. Çerezler, bilgisayarınızda depolanan küçük metin dokümanlardır; Bu forum tarafından oluşturulan çerezler yalnızca bu web sitesinde kullanılabilir ve güvenlik riski oluşturmaz. Bu forumdaki tanımlama bilgileri ayrıca okuduğunuz belirli konuları ve bunları en son ne zaman okuduğunuzu da izler. Lütfen bu çerezleri kabul edip etmediğinizi onaylayın.

Bu sorunun tekrar sorulmasını önlemek için, seçeneğinize bakılmaksızın tarayıcınızda bir çerez saklanacaktır. Altbilgideki bağlantıyı kullanarak istediğiniz zaman çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
server kurma
slm arkadaşlar bana server kurmak,oluşturmak vs. konuları hakkında bilgisi olan varmı yardım pls
Bul
BU KONUDA BENDE YARDIM ALMAK İSTİYORUM.
Bul
ben de ağ kurmak istiyorum ama sanırım bu konuda bilgisi olan pek kişi yok bu sitede.......
Bul
Serverlar pek çok ayrı amaca göre olabilir ne istediğinizi açık bi şekilde yazarsanız yardımcı olmaya çalışırım ..
Bul
ben iki bigisayarı birbirine oyun oynamak için cross kabloyla bağlamak istiyorum mesela.......
Bul
ben splinter tarzı bi aletle yapıyorum bu işi yani 1kaç kez yaptım 16Ya kadar bölüyo .. daha manntıklı oluyo vede ...
Bul
ama biz bu şekilde bağlamak istiyoruz....
Bul
o zaman çok basit kabloyu bağla iki bilgisayar Xp'den ayarları yap.. Başka bir şeye ihtiyacın yok.. SPlinter olarak bir kaç portlu ADsl modemde kullanabilirsin ...
Bul
semih_efendi ya splinter nedir?anlayamadım birde neyi 16 ya bölüyorsun açıklarsan sevinirim
Bul
bayağ splinter olması lazım ismi tek yerden giriyo 16 yada daha fazla yere bölüyo bu internet kafelerde dev ışık çıkaran alet budur. Bütün makinelere bu ile bağlanıyolar ...
Bul
semih_efendi yazdı:bayağ splinter olması lazım ismi tek yerden giriyo 16 yada daha fazla yere bölüyo bu internet kafelerde dev ışık çıkaran alet budur. Bütün makinelere bu ile bağlanıyolar ...

İnternet cafelerde hub yada switch kullanılır.
Ayrıca "splinter" diye bişey duymadım, sizin söylediğiniz "splitter" olmasın?
Sizi rahatsız eden konuşma, küfür veya forum kurallarına aykırı olan mesajları, avatar'ın altında bulunan  [Resim: report.gif] butonuna basarak bizleri bilgilendirebilirsiniz.
CsNiPeR yazdı:
semih_efendi yazdı:bayağ splinter olması lazım ismi tek yerden giriyo 16 yada daha fazla yere bölüyo bu internet kafelerde dev ışık çıkaran alet budur. Bütün makinelere bu ile bağlanıyolar ...

İnternet cafelerde hub yada switch kullanılır.
Ayrıca "splinter" diye bişey duymadım, sizin söylediğiniz "splitter" olmasın?

kafa karışıktı Switch ... :wink:
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Prefabrik kampa kablosuz network kurma Explorer2001 8 4,127 23-10-2008, 06:24
Son Yorum: EABoYS
  ftp server kurulumu. MrPerFormance 9 4,210 21-01-2008, 19:18
Son Yorum: ntdogus
  SERVER 2003 e Windows 98 i ağda nasıl tanıtırım diri 1 2,656 25-06-2007, 14:23
Son Yorum: r1dv4n
  2003 small business server da administrator tools. infilak 0 2,807 06-01-2006, 12:22
Son Yorum: infilak
  2003 Small businees server infilak 0 2,476 23-12-2005, 11:07
Son Yorum: infilak

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi