Bu forum çerez kullanır
Bu forum, kayıtlıysanız oturum açma bilgilerinizi ve değilseniz son ziyaretinizi saklamak için tanımlama bilgilerini kullanır. Çerezler, bilgisayarınızda depolanan küçük metin dokümanlardır; Bu forum tarafından oluşturulan çerezler yalnızca bu web sitesinde kullanılabilir ve güvenlik riski oluşturmaz. Bu forumdaki tanımlama bilgileri ayrıca okuduğunuz belirli konuları ve bunları en son ne zaman okuduğunuzu da izler. Lütfen bu çerezleri kabul edip etmediğinizi onaylayın.

Bu sorunun tekrar sorulmasını önlemek için, seçeneğinize bakılmaksızın tarayıcınızda bir çerez saklanacaktır. Altbilgideki bağlantıyı kullanarak istediğiniz zaman çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pro Evolution Soccer 5
dks studio hakında bilgi isteyen arkadşım olgun bu kurulum u oku lütfen
[Resim: nfsmw0012jpg37sl.jpg]
=====KURULUM================

1. Kopyalanacak dosyalardan save klasörünü Belgelerim\KONAMI\Pro Evolution Soccer 5\ klasörüne kopyalayınız

kitserver dosyasınıda C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 5 \

klasörüne atınız , soru sorarsa ''evet'' deyiniz . Daha sonra kitserver klasörüne girip SETUP yazın ve çıkan pencerede

''INSTALL'' deyiniz .

2. Kopyalanacak dosyalardan , ''e_text.afs '' dosyasını C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 5\dat '' klasörüne atınız ,

bir soru soracak o soruya evet cevabı veriniz .

3. DKZ Studio programını kurunuz , Programı çalıştırıp ''File '' - '' Open File '' a tıklayınız.

hedef olarak C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 5\dat klasöründen 0_text.afs dosyasını açınız,

Daha sonra EDIT - IMPORT - IMPORT ALL FİLES a tıklayın , ve hedef olarak indirdiğiniz Gold Patch Klasöründeki

importlanacak Dosyalardan ''0_text'' klasörünü seçin.

İmportlama Bitince İmportladığınız bazı dosyaların boyutu büyük olduğu için importlamada hata olmuş olacak , bunun için

EDIT '' Menüsünden ''REDUCE SIZE OF FILES'' a tıklayın , işlem bitince çıkan pencerede dosyanın adını '' 0_text '' yapıp masaüstüne kaydedin.

Kaydettiğiniz dosyayı C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 5\dat , klasörüne kopyalayın ve size soracağı soruya evet yanıyı verin

aynı işlemi importlanacak dosyalar klasöründeki 0_sound dosyası için de uygulayın

İşleminiz Tamamlanmıştır.

olgun arkadaşım kurulum burda yazıyor aynen uygula
anlasam sormazdım ayrıca ardarda atmısn flood yapma
DETROIT PISTONS
Bul
bilmiyordum .ardarda atmanın yasak olduğunu herkezden özür dilerim.

sen dks studio mu anlamdın?
ewet ya orda takıldım hangileri kopylanacak falan
DETROIT PISTONS
Bul
save ile kit server dosyaları
işte arkadaslar size pes 5 kalp krizinin görüntüleri
not tvden çekim ama görüntü kusursuz

http://rapidshare.de/files/3713871/MOV10001.MPG.html
DETROIT PISTONS
Bul
ben Pro Evolution Soccer 5 aldım ve yorumum şu sadece menüler değişmiş !!!
Bul
yaww adam odur ölüyo maçta hala menü diyon acayip zorlastırılmız zaten oyun yeni hareketlerde eklenmiş
DETROIT PISTONS
Bul
bana lütfen 0_text.afs dosyasını http://rapidshare.de/ adresine upload
edip gönderirimisiniz...

bu dosya c:\Program Files\Konami\Pro Evolution Soccer 5\dat\0_text.afs
dir lütfen acil
Bul
O dosya 450MB 'a yakın bir dosya! Buradan upload edip indirmektense bence git bir tanıdıkdan ödünç al çünkü daha kısa sürer...
Bul
ys pes 5 i yüklemek istiom ccd sini bulamıyorum internetten indircem link bulamıyorum link vere bilicek var mı?(pes 5 zorunlu deil pesin başka seriside olabilir)
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  sensible soccer skymoon 6 5,144 15-04-2022, 20:24
Son Yorum: DrucillaCorker
  Winning Eleven: Pro Evolution Soccer 2007 için 2 yeni platfo çoltilkisi 3 3,693 13-05-2006, 20:03
Son Yorum: capkin_olgun

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi