Yorumları: 17
Konuları: 2
Teşekkür Puanı:
0
MASAÜ ÜSTÜNÜ DEÐİÞTRİYORUM TEKRAR LİNK GELİYO :wallb: BÜTÜN VİRÜS PROGRAMLARINI KULLANDIM.AYRICA KÖSEDE İNGİLİZCE BİR UYARI OLUÞUYO ORAYA TIKLADIÐIMDA BİR ANTİVÜRÜS REKLAMI MEVCUT BUNLA TEMİZLE GİBİSİNDEN ONUDA YÜKLEDİM AMA ODA TEMİZLEMİYO GERİ ZEKALI ADAM BUNU O PROGRAMLA SİLMEK İÇİN YAPMIÞ AMA ODA SİLMİYO.....BÖYLE BİRÞEYİ NASIL GÖNDERİCEM BİLMİYORUM. TEMAYI DEÐİÞTİRDİÐİMDEDE AYNI LİNKİ KOYUYO EKRANA BİLGİSAYAR OTOMATİK
OLARAK ONU 15 SN İÇİNDE DEÐİÞTİRİYO.....
Yorumları: 3,660
Konuları: 407
Teşekkür Puanı:
0
bunlar genelde casus yazılımlardır, size tavsiyem virüs programıyla değil de spyware programıyla PCyi taratmanız. Spyware Doctor yazılımını tavsiye edebilirim.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Yorumları: 875
Konuları: 86
Teşekkür Puanı:
0
off off sen AYWAAyı yemişsin arkadaşım. benim bi akrabanın da olmuştu her türli spyware yle arattık taratık bişi bulamadık sen en iisi format at derim (ben)
Yorumları: 66
Konuları: 8
Teşekkür Puanı:
0
evet %100 katılıyorum..spyware doctor..mükemmel program..eğer bulamazsan bana pm at..
Yorumları: 49
Konuları: 5
Teşekkür Puanı:
0
nerden bulabilirim ya o virüs programını genelde lisanssız var yüklesem ne olur fark var mı
Yorumları: 3,660
Konuları: 407
Teşekkür Puanı:
0
spyware doctor virüs temizlemez, sadece casus yazılımları temizler. Virüs için Kasper sky, avast, nod32 kullanabilirsiniz. internetten indirilen bedava sürümleri hiçbir işe yaramaz, sadece bilgisayarı yavaşlatır.
[SIGPIC][/SIGPIC]